Over de dierenarts:


Mijn naam is Anja Voets en ik woon in Rosmalen met mijn man, 2 kinderen en huisdieren: 3 katten en 2 cavia’s. Ook hebben we regelmatig logeerhondjes in huis.
Ik ben in 2001 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik in veel verschillende praktijken gewerkt, iedere praktijk is anders en heeft een eigen manier van werken, hierdoor heb ik veel geleerd, ook om je overal staande te kunnen houden.


Het idee om thuisdierenarts te starten is ontstaan omdat er veel mensen zijn die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen met hun huisdieren. Om diverse redenen, zoals geen vervoer hebben, meerdere huisdieren hebben die niet tegelijkertijd meegenomen kunnen worden, slecht ter been zijn, angstige dieren die liever niet in een reismand/bench of in de auto gaan of tussen andere dieren in de wachtkamer moeten wachten.


De reguliere dierenartsenpraktijk is vaak te druk om voor bv vaccinaties naar de mensen toe te gaan. Daarom wil ik dit stukje extra service aan u als eigenaar en uw huisdier verlenen. Voor uw huisdier levert het een hoop minder stress op en u bent minder tijd kwijt met het rijden, wachten en evt. vervoer regelen. Ook kan uw huisdier in z’n eigen vertrouwde omgeving onderzocht worden, dit bespaart uiteraard een hoop stress.