Het maken van een afspraak:


Om een afspraak te maken met de thuisdierenarts kunt u telefonisch contact opnemen via: 06-41068482, via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het afsprakenformulier op de website.
Als de thuisdierenarts bezig is met een thuisvisite kan het zijn dat de telefoon niet opgenomen wordt, u kunt dan een bericht inspreken, of een whatsapp of sms sturen. De thuisdierenarts zal zo u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Telefonisch bereikbaar:

 maandag, dinsdag en donderdag 9.00-16.00

 vrijdag 10.00-13.00

Omdat ik visites rijd kan ik de telefoon niet altijd direct beantwoorden, als u teruggebeld wilt worden dan kunt u:
de voicemail inspreken, een whatsapp bericht of sms naar mijn telefoonnummer sturen of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Soms kan het even duren voordat ik tijd heb om terug te bellen.
Als u geen bericht achterlaat wordt u niet terugggebeld.

 

Bij spoedgevallen kan ik u helaas niet van dienst zijn. De thuisdierenarts kan zich op dat moment ergens ver bij u vandaan bevinden. Omdat bij spoedgevallen vaak uitgebreidere onderzoeken (bv röntgenfoto’s, echo of bloedonderzoek), chirurgische behandelingen of opname en monitoring nodig zijn. Het is niet mogelijk om deze zorg bij u thuis uit te voeren.
Daarom adviseren wij u om bij spoedgevallen direct contact op te nemen met een dierenarts bij u in de buurt.

Voor zaken die niet kunnen wachten buiten openingstijden kunt u contact opnemen met:
Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant in Waalwijk, telefoonnummer: 0416 745414.